U bent hier: Home  »  WorkHero Esmée

WorkHero Esmée

De held van WorkHeroes is Esmée Meulenkamp. Met haar ervaring kijkt zij met een frisse blik naar de duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie. Door middel van advies, training en coaching verbetert ze de inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers.

Werkwijze

Zoals de naam al zegt, vraagt duurzame inzetbaarheid om een structurele werkwijze. WorkHeroes zet jullie visie op inzetbaarheid om naar een concreet plan. Om deze vervolgens uit te voeren, te begeleiden en te verankeren. 

 

Vol enthousiasme werkt Esmée aan creatieve oplossingen voor de organisatie. Mooie voorbeelden hiervan zijn de Vitaliteit-Safari, het e-Learning programma  en het boek Hink,Stap,Spring!.  Zij weet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen door ze aan te spreken op hun intrinsieke motivatie. En door er geen lange rapporten over te schrijven, maar om samen te DOEN.

WorkHeroes werkt samen met:

referenties

Diensten

Afhankelijk van de wensen richt WorkHeroes zich op individuen, teams of de hele organisatie. Meerdere factoren kunnen de duurzame inzetbaarheid verbeteren. Daarom zijn de diensten van WorkHeroes verdeeld over drie pijlers:

 

Achtergrond en ervaring Esmée

Esmée zet zich vol passie in voor toekomstbestendige organisaties en startte daarom in 2014 WorkHeroes. Zij studeerde CIOS- Sport, Gezondheid en management en Vitaliteitsadviseur voor organisaties. Daarna rondde zij de opleidingen Vernieuwend coachen en Facilitator van groepsprocessen af.

Copyright © WorkHeroes 2015 | Privacy Verklaring | Cookies
Design & development by: Timeless Design
x