U bent hier: Home  »  Vitaal - Ontdek de Big 5 met d

Ontdek de Big 5 met de Vitaliteit-Safari 

Blaas het thema vitaliteit nieuw leven in met de avontuurlijke Vitaliteit-Safari: Een energiek dagprogramma met een hoge funfactor!

Wat is de Vitaliteit-Safari?

Het is een interactieve excursie binnen de organisatie. In een energieke zoektocht verkennen deelnemers de Vitaliteit Big 5:

  • Voeding
  • Beweging
  • Stress & ontspanning
  • Slaap
  • Werkplezier

Hun geheime missie: Het vergroten van hun eigen vitaliteit én dat van collega’s.

Hoe werk het?

De Vitaliteit-Safari staat in het teken van de regie nemen. Regie over je eigen loopbaan, gezondheid, werkplezier en zelfs je leven. Deelnemers gaan ‘op Safari’ met concrete opdrachten waarbij ze hun eigen ervaring, wensen en uitdagingen inbrengen. Tussentijds zorgt Esmée voor korte inhoudelijke verdieping en inspiratie.

 

De verkregen inzichten voeren deelnemers direct uit in de dagelijkse praktijk. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van positieve, subtiele veranderingen in de werkomgeving. Of door het organiseren van korte, verrassende activiteiten voor collega’s. Deze ‘duwtjes in de rug’ dagen iedereen uit tot bewuste keuzes en gezond(er) gedrag.

 

De praktische opdrachten variëren van het achterlaten van geheime boodschappen tot het uitvoeren van ‘vergaderverfissers‘. Of het bedenken van een unieke vitaliteits-challenge. 100% glimlach-garantie!

 

Geen saaie, langdradige, standaard training dus, maar leren door te doen en veel energie en inspiratie.

Review

‘De Vitaliteit-Safari is een feest om aan deel te nemen. Een uiterst verrassende dag waarbij iedereen (on)bewust wordt betrokken in een vitaliteitsavontuur!’ - Merel

Copyright © WorkHeroes 2015 | Privacy Verklaring | Cookies
Design & development by: Timeless Design
x