U bent hier: Home  »  Vitaal - Interactieve Video Le

Interactieve Video Learning Vitaliteit

Voor organisaties is vermoeidheid onder medewerkers een groot verborgen probleem. Lagere prestaties, gezondheidsklachten en zelfs depressies zijn het gevolg. Met de interactieve Video Learning kun je de vitaliteit binnen je organisatie op een eenvoudige en leuke manier vergroten.

 

Vitaal vanuit je luie stoel?!

Het vitaler maken van de medewerker draagt bij aan hun eigen welzijn én de resultaten van de organisatie. Met het gemak waarop ze naar Netflix of YouTube kijken, kunnen medewerkers met de interactieve training overal werken aan hun vitaliteit, zelfs vanuit hun luie stoel?! Het is laagdrempelig, leuk en vooral leerzaam.

Hoe werkt het?

Eigenlijk weten we het allemaal wel. Meer bewegen, beter eten, op tijd naar bed, noem maar op. Helaas doen maar weinig mensen er écht iets mee. Elke HR-manager weet dat gedragsverandering beter gaat met concrete adviezen. In de video komen deze adviezen naar boven, vanuit een interactief video format.
Met deze e-training worden werknemers getraind door het maken van (de juiste) keuzes op het gebied van bewegen, voeding, slaap, stress en werkplezier.

Je volgt een acteur gedurende de dag langs situaties die iedereen wel kent. In elke situatie maak je als kijker een keuze en zie je de gevolgen ervan voor je energieniveau. Zo weet je meteen op welke punten je kunt verbeteren. 

Deze interactieve videotool geeft de HR-manager gereedschap waar medewerkers graag mee aan de slag gaan. Ze worden zich bewust van hun (onbewuste) gedrag. De korte interventies van de vitaliteitscoach zorgen voor de praktische tips.

Verbeterprogramma’s

Niet alleen voor de medewerker, ook voor de organisatie is het leerzaam. Er is een realtime rapportage van alle gemaakte keuzes. Zo zie je eenvoudig waar medewerkers zich fysiek, mentaal en emotioneel kunnen verbeteren. (Vanwege de privacy zie je uiteraard niet welke medewerker welke keuze heeft gemaakt.) Het geeft je bijvoorbeeld een startpunt voor een meer algemeen verbeterprogramma. Bovendien kunnen de keuzes voor bepaalde verdiepingsthema's nu ook cijfermatig onderbouwd worden.

Reviews

"Als expert op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit, adviseer ik organisaties bij het inrichten van integraal vitaliteitsmanagement. Voor de programma’s die ik ontwikkel zoek ik steeds naar nieuwe wegen om medewerkers te enthousiasmeren en – letterlijk en figuurlijk – in beweging te krijgen. De interactieve Vitaliteitsvideo van WorkHeroes en Studio Interactive, is het eerste ‘instrument’ waarvan ik oprecht geloof dat medewerkers geboeid blijven en in actie komen. Het grote verschil met standaard e-learning modules, is dat deze videotraining heel persoonlijk is en acteert op wat de deelnemer antwoord of doet, je hebt het idee dat je met een live vitaliteitscoach aan het praten bent! Er is geen one-size-fits-all oplossing voor Vitaliteit, zoveel mensen zoveel behoeften. Dat hebben de makers van deze interactieve e-learning heel goed begrepen! Van harte aanbevolen dus."

Maaike Thijssen – Oprichter Corporate Vitality Experts


Een mooi alternatief voor als je je verzuimcijfers omlaag wilt brengen, maar niet over een 'blik met trainers en coaches' beschikt.

 Je zit er eigenlijk meteen goed in. Vitaliteitscoach Esmée Meulenkamp heet je hartelijk welkom en legt uit wat je kunt verwachten. Vervolgens maak je kennis met een zekere Robin die je zelf allerlei keuzes kunt laten maken. Afhankelijk van je keuze verschijnt er een ander filmpje. Stap voor stap leidt Esmée je door de e-learning.

Ondertussen wordt op de achtergrond een score bijgehouden die je als gebruiker een beeld geeft hoe het met je vitaliteit is gesteld. Wat ik sterk vind is dat Esmée je verbetersuggesties geeft zonder belerend te worden. Verder verschijnen er tips in beeld die je kunt uitklappen als je er prijs op stelt. Geen ellenlange verhalen, maar concrete tips waar je als gebruiker vandaag al mee aan de slag kunt. Een uitstekend product wat mij betreft!

Huub Buijs - Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding bij Rijnstate


Samenwerking 

Ontwikkeld in samenwerking met:

Verbeterprogramma samenwerking


Wil je weten hoe je vitaliteit op de e-learning vitaliteit op de werkvloer echt leven inblaast? Bekijk dan de Vitaliteitsafari


Meer informatie over functionaliteiten en prijzen? Klik op de onderstaande button.

 

Ik wil meer informatie

Copyright © WorkHeroes 2015 | Privacy Verklaring | Cookies
Design & development by: Timeless Design
x