U bent hier: Home  »  Services  »  Advies

Advies

advies combinatie

Als inzetbaarheidspartner adviseren en begeleiden we u bij het opstellen en uitvoeren van een vitaliteits- en  inzetbaarheidsaanpak op maat. Wij verbinden vitaliteit en inzetbaarheid aan strategisch beleid en vertalen dit in praktische acties.

 

Een vitaliteitstraject staat nooit op zichzelf. De uitdaging ligt in het structureel maken van de verandering. Zodat dit het nieuwe DNA wordt van uw organisatie. Wij adviseren en helpen u bij het duurzaam en vernieuwend ontwikkelen van uw vitaliteitsbeleid. WorkHeroes denkt mee, zet op, voert uit en motiveert, integreert en draagt over.

Iedere organisatie is uniek. Dit vraagt om een nauwgezette aanpak, afgestemd op uw huidige situatie en uw wensen. Doorgaans omvat een vitaltiteitstraject de volgende uitgangspunten: bewustwording, nulmeting, plan van aanpak, uitvoering, verankering, evaluatie en nazorg.

 

Waar wilt u naartoe

Voordat het startsein van verandering klinkt, is het belangrijk om eerst bewust te zijn van zaken. WorkHeroes brengt mensen binnen uw organisatie samen voor een inspirerende sessie om op zoek te gaan naar uw gezamenlijke inzetbaarheidsvisie.

Waar staat u nu

U wilt weten wat de status is van vitaliteit en inzetbaarheid in uw organisatie. WorkHeroes brengt door middel van wetenschappelijk onderbouwde nulmetingen in kaart hoe uw organisatie en uw mensen ervoor staan. WorkHeroes denkt mee en verrijkt deze meting inhoudelijk door diepte-interviews en research. Zodat wij u ook werkelijk nieuwe inzichten bieden. We maken de kansen inzichtelijk en bepalen samen met u de prioriteiten om de vitaliteit en  inzetbaarheid verder te ontwikkelen.

Koers bepalen en uitzetten

Om een vitale koers te varen creëert WorkHeroes samen met u de juiste randvoorwaarden. We bedenken interventies die opvallen, verbazen en vernieuwen. Die gieten we in een originele vorm, passend bij uw bedrijf.

Uitvoeren, begeleiden en integreren

WorkHeroes begeleidt het volledige proces naar vitaliteit en inzetbaarheid. Wij werken aan uw opdracht  op een positieve, frisse en effectieve wijze. Verankeren, tussentijds evalueren en nazorg zijn daarin kernbegrippen .

Heeft u vragen of wilt u in contact komen?

Heeft u vragen Of wilt u met ons verder praten over een actueel vraagstuk op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid in uw organisatie?
Esmée Meulenkamp
Koedijkstraat 75
5212 SC,
U kunt ons bereiken op: 06-33964496
Stuur uw emails naar: info@workheroes.nl
Copyright © WorkHeroes 2015 | Privacy Verklaring | Cookies
Design & development by: Timeless Design