U bent hier: Home  »  Het boek: Hink, Stap, SPRING!

Het boek: Hink, Stap, SPRING!

‘Werkelijke creativiteit en innovatie worden bereikt door authentieke mensen.’ 

Veel organisaties besteden de laatste jaren aandacht aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Vaak in de vorm van gezonde voeding, beweging en leren omgaan met stress. Prima interventies, maar ze gaan voorbij aan de kern van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van mensen. 

Esmée Meulenkamp pleit in haar boek Hink,stap,SPRING!, verhalen over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, voor een andere benadering. Zij stimuleert mensen op zoek te gaan naar hun authentieke drijfveren. Als mensen die kennen en verbinden aan de missie van de organisatie, dan is de basis gelegd voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. 

Deze zoektocht naar eigen drijfveren vraagt om moedige medewerkers, die eerlijk naar zichzelf durven kijken. Wanneer mensen die stap hebben gezet, staan zij steviger in hun schoenen. Daardoor zijn zij in staat om flexibel mee te bewegen met de snel veranderende vraag vanuit de klant. 

In haar boek Hink,stap,SPRING! interviewde Esmée koplopers uit het bedrijfsleven, MKB, lokale overheid en non-profit organisaties. HR managers en changeagents nemen je mee in de holacratie van Voys Telecom, de wereld van AFAS software, de werknemers coöperatie Gewoondoen en vele andere verhalen. Inspirerende en openhartige betogen van mensen en organisaties met lef! 

Profiteer nu van speciale korting op mijn boek

Dankzij mijn visie en aanpak ben ik genomineerd als HR Talent of the Year! Wil jij mij steunen? Stem dan nu op mij als HR Talent of the Year

Gedurende de stemperiode voor HR Talent of the Year kun je mijn boek met korting bestellen voor € 19,50 i.p.v. € 24,50. Bij een bestelling van twee exemplaren betaal je slechts € 17,50 per boek. Bestel het boek nu via Heel Nederland Leest.


Heeft u vragen of wilt u in contact komen?

Heeft u vragen Of wilt u met ons verder praten over een actueel vraagstuk op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid in uw organisatie?
Esmée Meulenkamp
Koedijkstraat 75
5212 SC,
U kunt ons bereiken op: 06-33964496
Stuur uw emails naar: info@workheroes.nl
Copyright © WorkHeroes 2015 | Privacy Verklaring | Cookies
Design & development by: Timeless Design