U bent hier: Home  »  Expertise  »  Dynamiek

Dynamiek

Dynamiek

Organisaties in beweging brengen, doe je door mensen te raken!

Als interventiespecialist raken we de juiste snaar door mensen van uit alle lagen van de organisatie te betrekken, door hun intrinsieke motivatie aan te spreken en vooral door verandering samen te doen.
 

  • Betrekken en verbinden van alle niveaus: co-creëren is de toekomst. Dat betekent actieve bijdragen en gezamenlijke betrokkenheid. Samen weten we meer dan iemand alleen. Door samen te werken ontstaan meer ideeën en meer nieuwe inhoud. Co-creëren met alle betrokkenen uit uw organisatie creëert een sprankelende dynamiek die kan leiden tot duurzame verandering.

  • Intrinsieke motivatie: blijvende (gedrags)verandering komt alleen tot stand door stil te staan bij de dingen die er voor een persoon echt toe doen. Dit is waar we warm voor lopen en waar ons hart een driedubbele salto van maakt.  Wij creëren verbinding tussen de individuele drijfveren van de werknemer en de collectieve ambitie van uw organisatie.
  • Samen DOEN: over verandering moet je geen ellenlange rapporten schrijven of er eindeloos over praten. Veranderen moet je vooral doen. Nieuwe manieren van denken, vernieuwend organiseren en anders doen in de praktijk.

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u in contact komen?

Heeft u vragen Of wilt u met ons verder praten over een actueel vraagstuk op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid in uw organisatie?
Esmée Meulenkamp
Koedijkstraat 75
5212 SC,
U kunt ons bereiken op: 06-33964496
Stuur uw emails naar: info@workheroes.nl
Copyright © WorkHeroes 2015 | Privacy Verklaring | Cookies
Design & development by: Timeless Design